2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Enstitümüze 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi alınacaktır.

Adaylar istenilen evraklarla birlikte 31 Temmuz-15 Ağustos 2017 tarihleri arasında ilgili Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen veya online olarak başvuru yapabileceklerdir.

Şahsen Başvuru Yapacak adaylar Başvuru İçin Gerekli Belgelerin asılları, belgelerin 1 (birer) adet fotokopileri ve lisansüstü Başvuru Formu  ile birlikte başvuru tarihleri içinde enstitümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Lisansüstü Online Başvuru Kılavuzu

Başvuru Koşulları ve Başvuruda İstenilen Belgeler

Mülakat Tarih ve Saatleri İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim İçin Tıklayınız.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora ogrenci alımı ilanı için TIKLAYINIZ.

2017-2018 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılı YÖK 100/2000 projesi kapsamında burslu Doktora öğrenci alımı ilanı için TIKLAYINIZ.